Engega el programa ‘Trobem-nos a la plaça de les Dones del 36’

Amb l’arribada del bon temps a la polèmica plaça de les Dones del 36 se li ha girat feina. Avui comença el programa Trobem-nos a la plaça Dones del 36 que té l’objectiu de donar protagonisme creatiu i artístic a les dones per convertir aquesta plaça en un espai de trobada. Engegarà la programació, a les set de la tarda,  una lectura dramatitzada de les vivències de tres dones que van néixer el mateix any: Mercè Rodoreda, Simon de Beauvoir i Anna Magnani. D’altra banda, des de fa uns dies, la plaça de les Dones del 36 també és l’escenari del programa Activa’t, exercici físic i salut a l’aire lliure, els matins de dimarts i dijous.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *