La Casa Palestina se suma a la concentració contra l’atac d’Israel als vaixells d’ajuda humanitària

La Comunitat Palestina de Catalunya, amb seu a la Casa Palestina del carrer Leopoldo Alas,  i la plataforma Amb Palestina Al Cor han convocat per a aquesta tarda una concentració pacífica davant la Cambra de Comerç Barcelona- Israel (Travessera de Gràcia, 21) en rebuig a l’atac israelià contra  els membres de la flota d’ajut humanitari que intentaven accedir a Gaza, que ha provocat un mínim de deu morts -els ja reconeguts pel ministeri de Defensa d’Israel, tot i que alguna televisió israeliana ja eleva la xifra a 19. La concentració està prevista a dos quarts de vuit del vespre i vol servir de denúncia de les “greus violacions del Dret internacional dels drets humans i del Dret internacional humanitari que, un cop més, ha comès i ha ordenat cometre el govern israelià”, tal i com expliquen els seus impulsors.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *