La 18a Mostra internacional de Films de Dones arrenca a la plaça Virreina

foto-moon-inside_miniLa plaça de la Virreina acollirà, avui a les deu de la nit,  la inauguració de la 18a Mostra de Films de Dones amb la projecció, en una gran pantalla i a l'aire lliure, del documental Moon Inside You, una invitació a combatre les idees preconcebudes sobre la menstruació i a reflexionar sobre per què persisteix l’etiqueta de tabú social. A partir d'aquí, la Mostra proposarà més d’una vintena d’estrenes tant de ficcions com de documentals fins al proper 20 de juny a la Filmoteca de Catalunya, l’Espai i el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. L'objectiu de les projeccions és obrir debats entre realitzadores i públic i hi participaran, entre molts d'altres, la realitzadora nord-americana de cinema independent Bette Gordon o Joan Braderman que presentarà The Heretics.