El Districte engega les obres de millora de la plaça Gal·la Placídia

p01f2Aparcada la idea d’una reforma integral de la Gal·la Placídia, aquest dijous el Districte ha engegat els treballs per millorar la situació d’aques espai, que esperava una rentada de cara des que es va retirar la carpa del mercat provisional de la Llibertat. Ara el projecte, que compta amb una inversió de 170.000 euros, preveu millores en el paviment de la plataforma i deixar per a vianants el vial de la plaça. Una de les mesures que s’inclou en aquest paquet de millores és l’eixamplament de les voreres i la renovació tant dels arbres com dels fanals. De fet, les deficiències en la il·luminació de l’espai havien motivat darrerament les queixes veïnals per l’estat d’abandó en què es trobava. L’obra tindrà dues fases. En primer lloc, s’ampliaran les voreres de la banda Besòs, on es plantaran tipuanes i jaracandes de diàmetre gran, provinents de la recuperació del viver municipal. La segona fase consistirà a asfaltar l’antic vial intern de la plaça, que quedarà tancada al trànsit amb fitons i permetran només el pas de cotxes d’emergència. També es farà la pavimentació, en asfalt vermell, del tram de plaça on hi havia la carpa del mercat. Aquesta és la reforma a la que es va agafar l’equip de govern davant la proposta de CiU d’impulsar una reforma de caràcter integral, durant la darrera sessió plenària. Una idea que, de fet, fa anys que es va ajornant i que, en aquests moments, es troba en mans de la Generalitat, que podria impulsar-la de la mà de la nova estació de FGC.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *