Carles Rofes, dels Lluïsos, escollit millor entrenador del bàsquet català

L’entrenador del sènior masculí dels Lluïsos de Gràcia ha estat escollit com a millor entrenador del bàsquet català i rebrà el trofeu que lliura any rere any l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol. L’acte en el qual Rofes rebrà aquest destacat premi es farà el 26 de juny a l’Hotel Plaza de Barcelona en la 29a edició de la Trobada de Bàsquet Català. Aquest premi coincideix amb lla temporada en la que l’equip de la plaça del Nord ha ascendit a Copa Catalunya per primer cop a la seva història i, a més, és un reconeixement a un gracienc que des dels 14 anys ja va començar a entrenar equips de categories inferiors a Lluïsos. És el segon entrenador gracienc que rep un títol d’aquestes característiques enguany després que Pedro Dólera, tècnic escapulat, fos premiat amb el guardó a l’entrenador revelació de la temporada de Tercera divisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *