Continuen les crítiques a la ubicació dels nous contenidors

El grup municipal de CiU A Gràcia ha emès un comunicat per denunciar que “la brutícia continua sent present als carrers de Gràcia” i  la problemàtica en la ubicació d’alguns contenidors. Així, el conseller de CiU del districte, Eugeni Rodoreda,  assegura, en aquest sentit, que “moltes coses continuen igual o pitjor que abans” i que les queixes dels veïns sobre aquest tema no han cessat en cap moment. Els contenidors més polèmics són els de la plaça Revolució (que ja es van desplaçar per no entorpir l’entrada al bar Canigó) i carrers com Congost, Cardaner o la Perla. A banda de casos com el del carrer Martí, on els veïns ja han fet arribar les seves queixes al Districte perquè, en confluències com les de Verdi o Escorial,  amb els treballs de millora de la calçada s’han tornat a ubicar els contenidors sobre les voreres. CiU demana que s’estudiï bé la problemàtica de cada cas per prendre les mesures necessàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *