Segon torneig de futbol d'entitats al camp de l'Àliga

L'Independent de Gràcia serà un dels equips participants en la segona edició del torneig d'entitats gracienques que organitza avui el Club Esportiu Europa juntament amb la Fundació Festa Major de Gràcia i la col·laboració de la Torcida Escapulada i d'aquest setmanari. La segona edició d'aquest torneig, que se celebrarà al camp de l'Àliga, compta amb la participació de dotze equips i presenta com a novetat el fet que els conjunts participants que quedin eliminats no abandonaran el campionat, com passava l'any passat,  sinó que seguiran els enfrontaments per tal de classificar-se en una posició concreta un cop finalitzi el campionat. La final, això sí, tindrà lloc al Nou Sardenya. Entre els equips participants hi ha tres carrers de Festa Major (Progrés, Puigmartí i Rovira), Gràcia Decideix, Lluïsos, dos equips de pares de l’escola de l’Europa, l’església evangèlica, Zion, l’escola Lourdes i la penya Torcida Escapulada. La piltota començarà a rodar a les dues del migdia i el campionat acabarà amb un sopar de germanor al camp de l'Europa.