Lesseps debuta com a escenari conjunt per a la revetlla de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan a Gràcia tindrà aquest any un nou centre neuràlgic: la plaça Lesseps, on un conjunt d’entitats -s’han batejat com a Unió Temporal d’Entitats- impulsa una celebració conjunta que vol unir en un mateix espai veïns dels barris del nord i del sud del districte. La festa començarà a les set de la tarda amb un seguit de tallers per als més joves, que donaran pas a la rebuda de la Flama del Canigó i la lectura del manifest d’Òmnium Cultural. Després, com no podia ser d’altra manera, sopar de germanor i concerts.  D’altra banda, la revetlla, com ja és habitual, també es viurà intensament amb la Vella de Gràcia a la plaça del Nord i a la plaça Rovira, amb concerts fins entrada la nit,  i tindrà la seva cara més rumbera a la plaça del Raspall amb l’actuació d’Estrellas de Gràcia.

1 thought on “Lesseps debuta com a escenari conjunt per a la revetlla de Sant Joan

  1. Com sempre tot depressa i correns i aixì surt. He corregut totes les places fotografiant el meu barri, com sempre, i la desorganització: horaris, lavabos, neteja i d’altres problemàtiques de la nostra caracterìstica gracienca de fer cada un la seva, no dona per poder fer-ho d’una manera cìvica. Les barres servían el que volien a on volien, les dones i nenes fent us dels serveis publics dels bars, putejats sempre per aquesta afició a montar festes populars amb el dret tant sols de ser asociació de veïns. Patetic com sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *