Malestar al CE Europa pel lligam d’un alt directiu amb una candidatura de la ‘Grama’

La vinculació directa d’un dels vicepresidents del Club Esportiu Europa i encarregat de l’àrea jurídica, José Iserte, amb una de les candidatures que es presenten a les eleccions de l’UD Gramanet ha creat aquesta setmana un fort malestar a la junta directiva escapulada. Iserte, que en tot moment ha negat aquest lligam malgrat fonts de l’entitat de Santa Coloma ho han confirmat, és el número 2 de la candidatura encapçalada per Tarsi Aguado. José Iserte, que ja formava part de la junta de l’expresident Juanjo Isern, va substituir Javier Latorre durant la passada assemblea general ordinària, que data del mes de setembre, per fer-se càrrec de l’àrea jurídica de l’entitat i ostentar el càrrec de vicepresident. Des d’aleshores la seva participació ha estat ben escassa i són molts integrants del club els que asseguren no haver-lo vist gairebé mai. Però el que ara pot precipitar la seva sortida de l’Europa és la vinculació directe que manté amb la candidatura liderada per Tarsi Aguado a les eleccions de la Gramanet. De fet, és el número 2 de la llista i, per tant, en cas de guanyar formaria part de la nova junta directiva. Un fet que ha incomodat al president escapulat, Guillaume de Bode, principalment perquè Iserte no li ho ha comunicat i perquè en els darrers dies ha negat rotundament els fets malgrat aquest setmanari ha pogut comprovar que el seu nom figura a la citada opció electoral. De moment, de Bode no ha volgut fer declaracions al respecte i està pendent de trobar-se amb Iserte per demanar-li explicacions. La solució al conflicte passa per dues opcions: pactar una sortida amistosa amb l’actual vicepresident o afrontar el conflicte que suposaria que Iserte seguís negant els fets i no volgués deixar els seu càrrec al club gracienc. Iserte sempre ha tingut una estreta relació amb l’entitat esportiva de Santa Coloma de Gramanet i, a més, és secretari de la Penya Blaugrana Johan del mateix municipi.