Engega la Festa Major del Camp d'en Grassot-Gràcia Nova

El ball de la mà de l'orquestra Joan donarà, aquest vespre a la plaça de la Sedeta, el tret de sortida a la programació de la Festa Major del barri del Camp d'en Grassot i Gràcia Nova, que s'allargarà durant tota la setmana. Entre els actes programats destaca la jornada castellera que se celebrarà diumenge al passeig de Sant Joan amb Indústria, on actuaran, a més dels Castellers de la Vila de Gràcia, la Colla Castellera de Figueres i la Colla Jove dels Castellers de Sitges. Abans, però, se celebrarà la primera edició del campionat de Botifarra -prevista per a demà al matí-, la tercera del campionat de domini -tindrà lloc dimecres- i el desè concurs de pintures al passeig de Sant Joan durant el cap de setmana. A més, també se celebrarà la primera Milla Camp d'en Grassot: Sicília-Indústria- Roger de Flor-Còrsega. El Jazz i el Lindy Hop acapararan el protagonisme a la plaça de la Sedeta. El pregó, que engegarà les festes de forma oficial, correrà a càrrec de Genaro, veí del barri i està previst per divendres a tres quarts d'onze de la nit al carrer Grassot entre Indústria i Còrsega.