La Beckett estrena 'Coses que dèiem avui', de Neil LaBute

cosesweb2En el marc del festival Grec, la sala Beckett estrena avui Coses que dèiem avui, la suma de tres petites històries inèdites creades pel dramaturg nord-americà Neil LaBute i sota la batuta de Julio Manrique, que repeteix amb LaBute després de l'èxit de La forma de les coses. El projecte va néixer l'any passat durant l'Obrador d'estiu de la Beckett i fruit de la bona entesa entre el dramaturg i l'actriu i traductora Cristina Genebat, que s'ha encarregat de l'adaptació dels textos. Més enllà del títol d'una cançó dels Beatles, l'obra és una intromissió en les relacions de parella en els seus moments més tensos. La primera de les històries és Helter Skelter, que mostra el sopar d'una parella en un bon restaurant amb l'al·licient afegit que ella ha descobert que ell li és infidel. El segon plat és Romance, el retrobament d'un home i una dona anys després d'haver mantingut una relació i, per tancar la proposta, Les fúries, la història d'una noia que vol deixar el seu company. Tot plegat es representarà a la Beckett fins al proper 25 de juliol. Fotografia: David Ruano