El negoci del cabell procedent de l'Índia, al Documental del Mes

Hair India prayEls Verdi Park passen demà, en el marc del cicle el Documental del Mes, Hair India, un projecte dels directors italians Raffaelle Brunetti i Marco Leopardi, que mostra el profit que es treu de la fe de milions de peregrins que ofereixen el seu cabell en honor a Vishnu. El Explica la llegenda que Vishnu quan planificava el seu casament va contraure un gran deute amb Kubera, el tresorer dels déus i, durant segles, els devots han ofert les seves possessions més preuades als déus per saldar-lo. Avui encara 40.000 peregrins donen cada dia l'única cosa que tenen en un ritual de purificació: el seu cabell. Uns cabells que s'han convertit en tot un negoci en el món de les extensions i els canvis d'imatge. Hair India s'endinsa en aquest cúmul de contradiccions.