L’Europa organitza una gran revetlla per dir adéu a l’actual gespa del Nou Sardenya

El proper 10 de juliol l’estadi del Nou Sardenya acollirà una de les celebracions més originals que s’hagin fet mai a la Vila: una revetlla de comiat de la gespa artificial que es canviarà durant el propers dos mesos. La trobada començarà amb un sopar de germanor a dos quart de deu del vespre i continuarà amb un lliurament de premis. Cap a les dotze es disputarà un partit de mitjanit per acomiadar-se de la gespa artificial escapulada i, des d’aleshores, fins les dues de la matinada hi haurà música per ballar. Després d’aquest darrers instants sobre l’actual terreny de joc es donarà pas a l’inici de les obres, a partir del 12 de juliol, que permetran millorar l’estat del camp, cosa que tant tècnics com jugadors han agraït en les darreres setmanes.