La Beckett portarà el teatre català a Polònia

La sala Becket i l'institut Ramon Llull,  en el marc del conveni de col·laboració per a la difusió de la dramatúrgia catalana contemporània, està programant, de cara al mes d'octubre, un cicle de lectures dramatitzades de textos teatrals catalans a Polònia  per donar més repercussió als autors més enllà de les nostres fronteres. Les lectures es faran el 16 d’octubre al Teatr Polski de Bydgoszcz en el marc  del Festival Praprimie, que se celebra anualment en aquesta ciutat, i s'han seleccionat els textos Temptació, de Carles Batlle; La pell en flames, de Guillem Clua i Barcelona, mapa d'ombres, de Lluïsa Cunillé. Anna Sawicka s'ha encarregat de la traducció al polonès dels tres textos. D'altra banda, el dia següent, el 17 d'octubre, se celebrarà una taula rodona sobre el teatre català amb la presència dels autors i la traductora.