Els líders sindicals de CCOO i UGT, increpats en un acte sobre la reforma laboral

Visita accidentada de CCOO i UGT ahir al vespre a la Vila de Gràcia. La conferència que havien de realitzar els secretaris generals dels dos sindicats, Joan Carles Gallego i Josep Maria Àlvarez, va estar a punt de no celebrar-se perquè una vintena de joves autònoms els impedien accedir a l’Ateneu Roig. Es van viure moments de molta tensió, especialment quan va arribar Gallego, acompanyat d’un altre membre del sindicat, Andrés Querol, i els joves els van barrar el pas increpant-los per haver donat suport a la reforma laboral. Els concentrats, que duien una pancarta que resava Les vostres accions parlen per sí soles, van escupir i empentar el líder sindical titllant-lo de traïdor i cridant “UGT i CCOO, sindicats del poder!”. Una quinzena d’avalots es van personar davant la seu al cap de deu minuts i van permetre que la comitiva de CCOO entrés al recinte. El segon moment de tensió es va viure quan va arribar Àlvarez, a qui van escupir abans d’entrar, fet que va provocar la rápida intervenció dels Mossos, que van facilitar-li l’entrada a l’ateneu sense que es produissin més incidents.