Calendaris de taula 100x100 graciencs

No saps que regalar per l'amic invisible? L'Independent et dóna la solució. DeBarris, la cooperativa que edita el setmanari, ha elaborat tres calendaris de taula a un preu popular i amb diferents ofertes perquè el puguis regalar aquests dies de nadal. S'han editat tres models: un amb les dotze places històriques de la Vila, un altre amb imatges històriques i el darrer és una miscel·lània amb els principals esdeveniments graciencs. El preu per calendari és deu euros, però si n'adquireixes dos et surten a 15 i tres a 20. Tots els socis d'entitats gracienques tenen un descompte del 20% en l'adquisició d'un dels tres calendaris. Pots passar a recollir-los a la seu de la cooperativa, al carrer de La Perla número 31, de deu a dues del migdia i de quatre a vuit del vespre.