Camps destaca els valors de Gràcia “que perduren”

El President del patronat de la junta de la Sagrada Familia, Esteve Camps, ha engegat aquest dimarts la Festa Major 2012 amb el tradicional pregó des de la balconada de la plaça de la Vila subratllant que la festa representa els valors de Gràcia “que perduren en el temps”. Envoltat d’autoritats i amb la plaça plena, Camps ha recordat les seves diferents etapes com a veí i dirigent d’entitats i ha afegit que la Festa Major ha de ser un exemple de “tolerància i solidaritat”. El pregó dóna pas a una nit en la qual els 18 carrers oficials guarnits enllesteixen la feina per fer esclatar la traca a les vuit del matí. Avui dimarts hi haurà metro tota la nit per als primers visitants. D’altra banda, com també és tradicional, un centenar de simpatitzants dels moviments socials i independentistes han carregat contra banquers i casos de corrupció en el pregó alternatiu previ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *