Ebri Knight: “Som i serem contestaris”

Els Ebri Knight no són uns nouvinguts a la Festa Major. Aquest serà el tercer any que els d’Argentona aterren a Gràcia, on presentaran el seu primer disc, que els ha consolidat com a grup emergent del panorama combatiu que beu de la influència de bandes com Obrint Pas o The Pogues amb un estil que anomenen folk-rock hooligan en català. “No deixa ningú indiferent”, avisa el baix, Albert Avilés. Aquesta nit acuten a Raspall.

Un any més a la Festa Major de Gràcia.
És un plaer tocar aquí perquè som joves compromesos i a Gràcia hi ha gent molt activa. Enguany serem a les alternatives, però també a Progrés, on ja vam actuar fa dos anys.

Aquest any no pareu de fer concerts, podríem dir que és el vostre any?.
Tenim concerts fins al novembre, l’any passat en vam tenir 30 i enguany arribarem als 50. La gent ja ens coneix i se sap les nostres cançons, ens estem consolidant.

Com veieu el boom que viu ara la música en català?
El pop costumista es porta molt ara. Som i serem contestaris, però la irrupció de tants grups d’indie demostra que la cultura catalana viu un moment pletòric i a més ho fan bé.

Com serà el concert de les festes alternatives que oferireu a la plaça del Raspall?
No serà un directe tancat, oferirem versions de cançons populars i el nostre primer disc. En principi, no avançarem cap tema nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *