Verdi guanya i torna a posar les coses al seu lloc

El Verdi’s Far west s’ha endut el premi del concurs de carrers guarnits de la Festa Major 2012 i ha recuperat l’estranya normalitat que suposa que aquest històric tram de la festa s’emporti habitualment el màxim guardó de les festes. En un any on Mozart ha plantat cara amb un segon premi absolut i quatre premis específics (sostre i portada, portades de programa, innovació i reutilització), els wanted i el saloon de Verdi han repetit l’èxit recent de 2009 i 2010 i ha fet oblidar el sorprenent sisè lloc de l’any passat. Fraternitat de Baix, per la seva banda, ha confirmat la seva aposta dels últims anys (primers el 2011 i quarts el 2010) i ja són el relleu de carrers com Joan Blanques de Dalt, que anys enrere sempre feien podi. L’absència de Providència, un altre dels favorits que enguany no ha fet festa, no ha servit perquè Tordera, plaça Rovira o plaça de la Vila aprofitessin l’ocasió.El podi final complet ha quedat així: Verdi (1),  Mozart (2), Fraternitat de Baix (3), Plaça de la Vila (4), Progrés (5), Joan Blanques de Dalt (6), Joan Blanques de Baix de Tot (7), Berga (8), Sant miquel (9), Joan Blanques de Baix (10), Llibertat (11), Fraternitat de Dalt (12), Puigmartí (13), Tordera (14), Perla (15), Ciudad Real (16), Plaça Rovira (17) i Camprodon (18).

1 thought on “Verdi guanya i torna a posar les coses al seu lloc

  1. Por que casi ningun medio destaca la lavor de los vecinos anonimos que participan decorando sus balcones?????parece que nos olvidamos que las fiestas no solo son carres engalanados si no tambien balcones y fachadas…..una pena que no se valore el trabajo realizado por estos vecinos entusiastas que tambien quieren formar parte de esta fiesta…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *