Un incident a Progrés entela el final de la Festa Major

La Festa Major ha tancat la seva edició 2012 amb una gran nit de concerts i correfoc, en la qual hi ha destacat l’hora i dinou minuts de recitació seguida del poema ‘Uh’ d’Enric Casasses amb Pascal Comelade a la plaça Rovira. Però la festa ha quedat entelada per un incident al carrer Progrés que ha estat a punt d’acabar molt malament. Els fets han succeït en el decurs del concurs de truites del vespre quan un veí ha llançat un ganivet des d’un balcó i ha ferit una dona. El veí, de 43 anys i conegut al carrer per ser un torracollons, viu al número 15 i ha estat interrogat per la unitat d’intervenció especial de la Guàrdia Urbana. La dona, col.laboradora de la comissió de festes del carrer, es recupera de l’ensurt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *