Les festes del barris del Nord, a partir del 7 de setembre

La festa Major dels barris del Coll, La Salut, Vallcarca i els Penitents arrencarà el proper set de setembre amb el pregó a l’avinguda de Vallcarca. Diumenge 9 de setembre tindrà lloc la VIII cursa escalada de la Glòria amb un recorregut per infants i un altre per adults. A partir d’aquest moment en tots tres barris hi ha un gran nombre d’activitats programades: campionats de jocs de canastra i dòmino, petanques, torneig de bàsquet, dinar de carmanyola i botifarrades, processons i ofrenes florals, espectacles musicals i balls etc.

Vallcarca també té les seves festes alternatives amb un programa que inclou concerts, xerrades, activitats infantils i el segon dinar popular ecológic, dissabte 8 de setembre, a càrrec de la cooperativa de consum Valldures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *