L’escola Jaén obrirà el 17-S, Caspolino el primer trimestre i l’Univers és un pipican

Els equipaments escolars encapçalen de nou l’agenda d’actualitat informativa del curs a Gràcia. Tot i que aquesta vegada les famílies de les escoles bressol –després d’un any de batallar amb l’administració- sí que estrenaran els centres Enxaneta (Jaén) i Caspolino (neptú), que obriran el 17 de setembre i el primer trimestre de 2013 respectivament. En el cas de l’Univers, la reclamació per part dels pares per la construcció de la nova escola seguirà activa. El solar de Bailèn ara és un pipican; traslladat de Raspall per les obres d’ampliació dels barracons.

Aquests dies els treballadors de l’escola bressol Enxaneta, al carrer Jaén, enllesteixen els darrers serrells de l’obra, que segons l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, ha d’estar acabada perquè pugui obrir el proper 17 de setembre. Les famílies matriculades també comptem amb aquesta data, segons van ser informades durant el moment de la inscripció. Però de moment no han pogut conèixer l’equip que gestionarà el centre ni tampoc saben quan podran fer la visita a les instal.lacions. Algunes famílies afectades del curs anterior, davant la incertesa de la data d’inici, van acordar amb l’Ajuntament la recol.locació dels infants a d’altres escoles del districte, que finalment han estat Sant Medir, Fontana, La Casa dels Nens, Gràcia i Marina.

Per la seva banda, l’escola del carrer Neptú, Caspolino, no podrà entrar en funcionament fins a principis de 2013, tal i com ja van informar el passat mes de febrer a les famílies. Aquest equipament inclou, a més de l’escola bressol, un aparcament, i tot i que les màquines van començar abans que a Jaén, l’obra, molt més complicada, no s’enllestirà fins el proper mes de febrer o març. Per aquest motiu, Educació no ha obert el periode de matriculació i omplirà el centre amb els infants en llista d’espera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *