El Lliure mantindrà les tarifes originals fins a finals de mes

El Teatre Lliure ha decidit mantenir les tarifes originals dels seus abonaments fins el 30 de setembre, per donar més temps al públic per adquirir-los al preu inicialment anunciat, abans de la decisió del govern d’apujar l’IVA del 8 al 21 per cent.

El Lliure considera que la decisió de gravar el preu de les entrades amb un 21% d’IVA és un error i una agressió a la cultura del país. Amb aquesta mesura, els abonaments de la temporada ofereixen un estalvi de fins a un 50% en el preu actual de les entrades.

Aquesta mesura ha tingut una molt bona acollida entre el públic fins al punt de registrar un increment del 55% en les ventes d’abonament durant el mateix període de l’any passat (de l’1 de juny al 31 d’agost).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *