L’Europa renova les xarxes de darrera les porteries

Una de les novetats visuals que presenta l’estadi Nou Sardenya en aquest inici de temporada radica rere els gols de les porteries. Les xarxes de protecció per tal d’evitar que les pilotes altes surtin al carrer, s’han renovat de dalt a baix i s’han completat amb una lona gegant d’ànims als equips que juguen els seus partits en aquest recinte.

Uns pals reforçats i un nou tramat de xarxes protegeixen els carrers Secretari Coloma i Sardenya de les pilotes que puguin sortir desviades del seu objectiu, la porteria. A cada banda, una lona amb el lema “Endavant Europa!” i l’escut del club anima el Primer Equip i la resta de conjunts escapulats que juguen els seus partits com a local. Fa cinc dies, també van finalitzar les obres de canvi de terra i adaptació del túnel de vestidors del Nou Sardenya. Tots els equips ja es poden canviar als seus vestidors habituals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *