El CB Coll inicia les obres per canviar la pista del poliesportiu de la Creueta

El poliesportiu Creueta del Coll es troba potes enlaire aquest dies. El Districte ha accedit a la demanda de la junta de  CB Coll i ha endegat un ambiciós pla de reforma que permetrà instal.lar un nou paviment al terra i tapar les goteres del sostre que mullaven la pista els dies de pluja. Està previst que les obres finalitzin a finals de la setmana vinent. La satisfacció és màxima entre els directius de la junta del club de bàsquet del nord de la Vila.

“L’ajuntament s’ha comportat”, sentencia Josep Maria Bigas, vocal de la junta. Feia dos anys que ell mateix i altres membres de la direcció reclamaven al Districte una reforma integral del poliesportiu, malmès pel pas del temps perquè feia onze anys que no es canviava el terra. “A l’ultim plenari li vaig recordar al conseller d’Esports, Víctor Cullell, i aquest mateix mes de setembre s’hi han posat”. Prèviament i aprofitant la presència habitual del polític als partits del CB Coll, la directiva li va fer veure la necessitat de canviar la pista. De fet, durant la temporada passada ja es van fer alguns retocs com ara posar llums nous. La reforma de la pista inclourà passar del cautxú a un nou paviment de PVC que, segons Bigas, és el que posa actualment als poliesportius.

Paral·lelament, els operaris que treballen en l’obra estan tapant les nombroses goteres que hi ha al sostre i que filtraven l’aigua els dies de pluja. “Els forats cada cop eren més grans i any rere any hi entrava més aigua” assenyala Bigas. Si els terminis es compleixen, les obres finalitzaran presumiblement el proper dijous o divendres. Sigui com sigui, la junta ha decidit jugar a domicili el primer partit de lliga que l’enfronta amb La Salle Bonanova el proper 15 de setembre. D’aquesta manera, el club del nord de la Vila jugarà dos partits seguits lluny del seu pavelló i debutarà a la nova pista de la Creueta a la tercera jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *