El CEIP Montseny se suma a partir del 21 de setembre a la xarxa de patis escolars oberts

L’escola Montseny és un dels dos centres escolars de la ciutat, juntament amb l’escola Mercè Rodoreda, de Nous Barris, en incorporar-se a la xarxa municipal de patis oberts, que es posarà de nou en funcionament el proper 15 de setembre. Les escoles Baldiri Reixac, al recinte del Park Güell, Jovellanos, Sedeta i Josep Maria de Sagarra ja formaven part d’aquest projecte que impulsa Educació per oferir el pati de l’escola en horari extraescolar o en cap de setmana, amb un servei de monitoratge. I l’escola Montseny (Torrent del Remei, 2) ho farà a partir de divendres 21 de setembre de 16.30 a 19.30 h. Des de l’1 de setembre de 2011 i fins al 31 de juliol de 2012, uns 230.000 usuaris van fer servir els 51 patis escolars oberts al barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *