El manifest de la Diada a Gràcia lliga arrels, dansa i llibertats nacionals

“I és en aquest 11 de setembre, diada de Catalunya, aquell dia de l’any on ens reunim per compartir el sentiment nacional per tots els pobles de Catalunya, que vull apel·lar a aquest cos català, vertical i sobri, capaç de mantenir una pulsió ancestral que balla en cercle agermanat amb d’altres cossos que miren  fixament cap al centre del cercle, un centre que no és una altra cosa que la capacitat per decidir qui som i cap a on volem anar. Que l’energia de la nostra dansa,del nostre cos català, acompanyat de la nostra música, ens doni l’empenta que ens pugui mancar per defensar els nostres drets i per assolir les nostres fites. Visca Catalunya!”. Aquest és un dels fragments principals que la coreògrafa Montse Colomé, resident fundadora del centre de creació La Caldera ha redactat i ha cedit en exclusiva a l’Independent. El manifest, que llegirà ella mateixa aquest dilluns al monument a Pompeu Fabra de la plaça Lesseps (20.00 hores), és l’element central de la Diada a Gràcia, que enguany com sempre s’avança al dia 10 però canvia de lloc, de la plaça de la Vila a la plaça Lesseps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *