Mireia Bargalló, nova presidenta de l’AVC Lesseps

Mireia Bargalló i Ferrer, fins ara vice-presidenta de l’Associació de Veïns i Comerciants de la Plaça Lesseps, ha estat refrendada recentment pel ple de la junta com a nova presidenta accidental de l’entitat fins a les pròximes eleccions, en substitució de Josep M. Flotats i Costa, l’històric barber, mort al juliol. Mireia Bargalló és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i regenta des de fa 26 anys la Farmàcia Lesseps, situada a la mateixa plaça. És tècnica ortopèdica i graduada en dietètica i nutrició, aspectes en els que ha especialitzat el seu establiment. Ha estat vinculada a l’Associació de Lesseps des de la seva fundació, col.laborant amb la comissió de Salut i Qualitat de Vida i, molt especialment, en l’organització, frec a frec amb el Cap Larrard, de les conferències de l’Aula de Salut que periòdicament s’han ofert a la Biblioteca Jaume Fuster.

En la seva primera reunió com a presidenta, la Junta ha tractat temes relatius a l’agenda d’activitats per al pròxim trimestre i al suport actiu de l’Associació de Lesseps a la Federació del Comerç de Gràcia; així com aspectes més reivindicatius com la d’un posicionament pel dret de lliure accés dels ciutadans al Park Güell o la necessària retirada de les barreres de les obres del Metro que dificulten sobremanera la circulació peatonal entre el nord i el sud de la plaça Lesseps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *