El carrer Sant Joaquim serà plataforma única

Demà comencen les obres del carrer Sant Joaquim, entre Travessera de Gràcia i el carrer Montseny, per convertir-lo, de forma integral, en plataforma única amb un únic carril de circulació. Ara, només el tram d’aquest carrer entre Travessera de Gràcia i Maspons, on es troba el Centre Cívic La Violeta, és plataforma única. L’obra, que executa l’empresa municipal BIMSA, ha tingut un cost de 95.605 euros. Les obres es desenvoluparan fins a la primera setmana d’octubre. L’operació consistirà en enderrocar les voreres actuals del tram entre Travessera de Gràcia i Maspons, aixecar les voreres a les cruïlles de Maspons, Planeta i Ros de Olano, aixecar els guals existents al llarg de tot el carrer Sant Joaquim, i aixecar embornals entre Maspons i Montseny. Després, es col·locarà el nou aglomerat al carrer.

L’obra començarà pel tram entre Travessera de Gràcia i Maspons, incloent-hi la cruïlla amb Maspons, on es tallarà el trànsit però es mantindrà en tot moment el pas de vianants per la vorera on no es treballi, i l’accés a veïns als guals existents en aquest tram. Posteriorment, els treballs es traslladaran a la vorera de la cruïlla de Travessera de Gràcia amb Sant Joaquim. Posteriorment, l’obra seguirà en el tram entre Maspons i Planeta, incloent-hi la cruïlla amb Planeta, mantenint el pas per vianants i accés a veïns als guals existents en aquest tram. Està previst que no es talli el trànsit a la cruïlla amb Planeta. Durant la primera setmana d’octubre, l’obra es realitzarà entre Planeta i Ros de Olano, incloent-hi la cruïlla amb Ros de Olano, que es tallarà el trànsit de vehicles. A la segona setmana d’octubre, s’iniciaran els treballs de fresat al tram entre Travessera de Gràcia i Maspons.

Posteriorment, es farà l’estesa de dues capes d’aglomerat entre els carrers Maspons i Montseny. Cal dir que el bus de barri L114 que circula per Ros de Olano es desviarà per Còrsega – Major de Gràcia únicament els dies que es treballi a la cruïlla de Ros de Olano i els dies de l’estesa d’aglomerat.

1 thought on “El carrer Sant Joaquim serà plataforma única

  1. Com quedarà la entrada i sortida del parking de la plaça del Sol pues la informacio no es gaira explicita de dir que s’entra i surts per el carrer maspons agrairia informacio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *