La Plataforma Defensem la Cultura es constitueix dimecres al CAT

El Centre Artesà Tradicionàrius serà l’escenari dimecres de la constitució de la Plataforma Defensem la Cultura, tal i com es va aprovar a l’assemblea del dia 3 de setembre, amb la voluntat que estiguin representats tots els sectors del món de la cultura i l’espectacle. La plataforma ha aprovat tres línies d’actuació que consisteixen en lluitar contra les retallades a Cultura i l’augment de tretze punts de l’IVA i elaborar una proposta perquè el Parlament Europeu declari d’interès general la Cultura i posi un límit màxim a l’IVA amb associacions d’altres estats d’Europa. Per tal de redactar un manifest general en què es recullin aquestes tres línies d’actuació també es va aprovar la creació d’una comissió, que s’escollirà avui.  L’acte tindrà lloc a les set de la tarda i hi seran presents Lluís Cabrera (Taller de Músics) Pere Camps (Barnasants), Jordi Fàbregas (Tradicionàrius), Jordi Gratacós (ARC), Joan Maria Gual (AADPC) i Santi Lapeira (Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *