El primer debat de la campanya electoral, a Gràcia

L’Espai Albert Musons acollirà avui a les vuit del vespre el primer debat electoral entre les diferents formacions polítiques amb representació al Parlament, sota l’organització dels Castellers de la Vila de Gràcia.  Neus Munté (CiU), Rocío Martínez-Sampere (PSC), José Antonio Coto (PP), Dolors Camats (ICV-EUiA), Oriol Amorós (ERC), Uriel Bertran (SI) i Jordi Cañas (C’s) seran els representants polítics que contestaran les preguntes que formularà el moderador de l’acte, el director de l’Independent, Albert Balanzà. Els assistents podran formular preguntes al final del debat.

1 thought on “El primer debat de la campanya electoral, a Gràcia

  1. Disculpeu, però si és un debat electoral de les diferents formacions polítiques amb representació al Parlament, per què la foto la il.lustreu només amb la candidata d’un partit?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *