Gataro celebra el seu 15è aniversari amb la reposició a l’Almeria Teatre de dos dels seus èxits

L’Almeria Teatre celebra els 15 anys d’història que la seva companyia resident, Gataro, farà l’any 2013 amb la reposició aquest mes d’octubre de dos dels seus espectacles més emblemàtics i amb més bona acollida de públic: Ay, Carmela i El casament dels petitburgesos. ¡Ay, Carmela!, de José Sanchis Sinisterra, es va poder veure la temporada 2011-2012 i va rebre el Premi Unnim de Teatre a la millor actriu 2012, i també assolirà en aquest període les 100 funcions, doble motiu per a la celebració. L’espectacle es podrà veure del 16 al 21 d’octubre. 

I El casament dels petitburgesos de Bertolt Brecht és el gran èxit de la temporada passada. Tots dos espectacles estan dirigits per Victor Alvaro, i cadascun d’ells es podrà veure només en sis úniques funcions. El casament dels petitburgesos es presenta aquest cop en la versió enriquida, amb números musicals i ballats afegits al muntatge original. L’espectacle es podrà veure del 23 al 28 d’octubre.

Per compartir amb el públic aquest avançament de celebracions en motiu del 15è aniversari, les entrades tindran un preu únic reduït de 15€. Aquest preu suposa un 40% de descompte respecte als preus habituals. Els espectadors podran adquirir un abonament especial de 20€ per a veure els dos espectacles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *