La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca presenta un documental a l’Ateneu Rosa de Foc

 Aquest divendres a les 20 h la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) presentarà a l’Ateneu Rosa de For un documental per a fomentar el debat democràtic sobre el dret a l’habitatge.L’acte també servirà per donar suport a la ILP en favor d’aturar els desnonaments i aconseguir la dació en pagament i el lloguer social a través del canvi de la llei de l’habitatge. El film recull la història de la PAH des de V de Vivienda fins a la ILP passant per la lluita quotidiana contra els desnonaments. És també una guia de com fer front a les injustícies perpetrades des de les entitats financeres amb el consentiment de les administracions, contra les persones hipotecades a les quals se les ha intentat convèncer que són culpables de la seva situació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *