Un centre d’interès en narració oral s’instal.la a la biblioteca Vila de Gràcia

Del 20 al 27 de octubre se celebrarà la tercera edició del Festival de Narració Oral de Barcelona, el Munt de Mots, que ofereix més de 40 activitats realitzades per més de 30 narradors de 9 països diferents, en més de 30 espais de la ciutat. A Gràcia, el CAT, la Sedeta i la Biblioteca Vila de Gràcia se sumen de nou al certamen. La principal novetat d’aquesta cita que ja reuneix 5000 espectadors i prop de 200 activitats és la inauguració a l’equipament de Torrent de l’Olla del Centre d’Interès en Narració Oral.

Una de les principals novetats del festival és el Centre d’Interès en Narració Oral que s’inaugurarà a la Biblioteca Vila de Gràcia dimarts 23 d’octubre a les 18.45 h. Allà s’hi establirà un fons bibliogràfic i una fonoteca especialitzades, per facilitar l’accés a la informació sobre aquest art. Així mateix tindran lloc quatre conferències entorn de la narració a la biblioteca de la Vila per tal de reflexionar sobre la importància d’aquest art que pels seus impulsors tant ajuda en la formació de lectors i l’estímul de la ment.
Malgrat les activitats del festival s’iniciaran el dissabte 20 d’octubre, la inauguració –d’entrada lliure– es farà al Teatre Romea el dilluns 22 d’octubre a las 20 h. Comptarà amb l’actuació d’alguns dels rondallaires que participen en aquesta edició com ara Linsabel Noguera (Veneçuela), Mercedes Castro (Costa Rica), Maricuela (Aragó) i Jordi Roura (del grup Ara Va De Bo, Catalunya, que també oferirà una matinal infantil diumenge 21 al CAT. El Centre Artesà Tradicionàrius participa per tercer cop al festival, l’objectiu del qual és oferir una gran festa d’imaginació, seducció i creativitat que “només s’aconsegueix amb la paraula dita a través de la narració oral de contes per a infants i adults”. Tota la programació a www.muntdemots.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *