El Correllengua desembarca a Gràcia

Malgrat l’amenaça de pluja, Gràcia ha pogut celebrar una nova edició del Correllengua, que organitza la CAL, en col·laboració amb l’Espai País Valencià, Illencs per la llengua i la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia (PEJG). Un nombrós públic ha seguit les activitats que s’han desenvolupat durant tot el dia d’avui a la plaça de la Vila en una edició que tenia com a principal novetat la fusió de la iniciativa en defensa de la llengua més important que es fa al país amb el Despertafolk. El primer acte va tenir lloc, però, divendres,  a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, amb el col.loqui “Realitat Lingüistica i Política a diferents territoris dels Països Catalans” amb la participació de Salvador Cot (director de Nació Digital), Toni Trobat (Illencs pel Català), Vicent Marzà (Escola Valenciana) i Natxo Sorolla (Sociolingüista de la Franja) que va congregar desenes de persones.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *