L’Europa arrenca un empat al camp de la Montañesa

El conjunt gracienc ha empatat avui al Municipal de Nou Barris en un partit en què mereixia la victòria. L’equip barceloní s’ha avançat a la primera part, però Epitié ha signat, de cap, el definitiu empat a la represa.  Fins al final l’Europa ha buscat insistentment el seu segon gol, mentre que la Montañesa amb prou feines ha ‘molestat’ el porter Eloi en atac. Al minut 74 Cebri ho ha provat amb una falta directa des de 35 metres on Cocera ha tornat a respondre volant al pal llarg. Ja en temps afegit, Delmàs ha engaltat un potent xut des de la frontal, però novament el porter ha impedit el triomf europeista. Amb aquest empat, els escapulats surten momentàniament demles places de promoció d’ascens a 2B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *