Torna el Màgicus als Lluïsos

Aquest cap de setmana Lluïsos acull el Màgicus, el Festival de Màgia Jove de Barcelona coorganitzat entre Lluïsos i la Companyia Mag Oli. En aquesta tercera edició del festival, es consoliden activitats com el Concurs de Joves Mags, la Gala Internacional del Màgia Jove i la Màgia als Mercats. Màgicus gira al voltant del món de la màgia, de forta tradició al nostre país i que en els últims anys ha deixat el seu segell particular. L’entitat sempre ha apostat per aquesta vessant artística. El projecte neix de la idea d’un grup de joves que, gràcies al suport dels Lluïsos de Gràcia, participen al Concurs Jove proposa, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya i que va rebre el primer premi, l’any 2009. Amb aquesta tercera edició, el festival es consolida cada vegada més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *