Àlex Delmàs i la gimnasta Sílvia Puig, millors esportistes graciencs de l’any

El capità de l’Europa, Àlex Delmàs, i la jove gimnasta del Gràcia Gimnàstic Club (GGC), Sílvia Puig, han estat els grans triomfadors de la quinzena edició de la Nit de l’Esport de Gràcia, que es va celebrar dijous al CAT. El premi al millor equip masculí ha estat pel primer equip de bàsquet dels Lluïsos i el femení pel conjunt màster de natació del Claror.

De les més de trenta candidatures proposades per entitats i associacions esportives de la Vila, el jurat, que enguany ha incorporat la nedadora olímpica Érika Villaécija i l’exjugador de bàsquet del Barça, Nacho Solozábal, ha decidit gairebé per unanimitat reconèixer la trajectòria individual de Delmàs i Puig com a estendards dels seus respectius clubs i l’ascens a EBA dels Lluïsos i els èxits de les nedadores de l’Esportiu Claror. El capità de l’Europa s’ha imposat a Marc Larumbe, del CN Catalunya, i Puig, a la futbolista escapulada Sandra Teixidor. El premi a la millor trajectòria individual ha recaigut a mans de Daniel Serra (CN Catalunya), que ha superat Roser Castillo de l’Esportiu Claror. Un altre dels guardons destacats ha estat pel CN Catalunya, que ha obtingut el premi a la millor trajectòria com a club. L’Europa també estat premiat per la seva escola de futbol com la millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport. Els Castellers de la Vila de Gràcia, per la seva banda, s’han endut la millor iniciativa social lligada a l’esport per la Cursa Els 10 Blaus. Els Lluïsos han obtingut un segon premi gràcies al vídeo promocional de l’ascens a l’EBA de l’equip sènior de Bàsquet en la categoria de millor iniciativa comunicativa relacionada amb el món de l’esport. El darrer reconeixement ha estat per la Fundació Claror per portar a terme la millor iniciativa empresarial de caire esportiu en una Nit de l’Esport que s’ha renovat atorgant menys premis i impulsant de manera paral·lela la Festa de l’Esport.

Els premiats

Millor esportista masculí
Àlex Delmàs (CE Europa)

Millor esportista femeni
Sílvia Puig (GGC)

Millor equip masculí
Sènior Bàsquet (Lluïsos)

Millor equip femení
Màster de natació (Claror)

Millor trajectòria club
CN Catalunya

Millor trajectòria indiv.
Daniel Serra (CN Catalunya)

Millor iniciativa empresa
Fundació Claror

Millor iniciativa pedagògica
Escola de Futbol de l’Europa

Millor iniciativa social
Cursa Els 10 Blaus (CVG)

Millor iniciativa comuni
Video ascens EBA (Lluïsos)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *