Jin-Pa impulsa un concert solidari de Pep Sala a favor dels refugiats tibetans

Pep Sala, fundador dels ja mítics Sau, donarà demà 31 d’octubre un concert a la Sala Luz de Gas, en benefici dels refugiats tibetans. Aquest concert te la finalitat de recaptar fons i difondre el treball humanitari que l’associació gracienca JIN-PA (Generositat) realitza per ajudar els refugiats tibetans acollits, en condicions d’extrema necessitat, en els campaments del sud de l’Índia.

Les entrades es poden comprar al Corte Inglés i establiments col·laboradors: Tibet Shop, Himalayan Paradise, Espai Obert  i, a taquilla, el dia del concert. Per aportacions a la fila 0 i d’altres col·laboracions: www.jin-pa.org.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *