El cor Cantabile confia en el suport de Gràcia per guanyar l’Oh Happy Day

cantabileEl cor de noies del Cercle, Cantabile, disputa aquest dissabte 20 de desembre la final de la segona temporada del programa de TV3 “Oh Happy Day”. Un repte que ni es plantejaven abans de començar. Tant és així que el Cercle s’ha mobilitzat per aconseguir el màxim suport dels graciencs en la votació que es farà dissabte a la nit, durant el programa, que s’emetrà en directe des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona a partir de les 21.50 h.
Els directius de l’entitat gracienca instal·laran una pantalla gegant de televisió a la mateixa del seu Cercle, a la cantonada del carrer Santa Magdalena amb el carrer Trilla, perquè tots els socis i familiars que vulguin puguin seguir el programa des d’allà mateix. L’aforament del local és limitat i només s’hi podrà accedir prèvia reserva.
Però hi haurà un segon punt de seguiment a Gràcia mateix, a l’Espai Albert Musons, al carrer Alzina, 7 i 9. En aquest cas, l’organització va a càrrec dels Castellers de la Vila de Gràcia, que tenen precisament la seu a can Musons. Es dóna la circumstància que algunes integrants del cor Cantabile ho són també de la colla castellera.
Per animar el seguiment en directe a través de twitter, el cor Cantabile utilitzarà l’etiqueta #cantabilitzat, i també #fempinya. Les Cantabile interpretaran dues cançons durant la final (“All about that Bass”, de Meghan Trainor, i “Noia de porcellana”, de Pau Riba) i competiran contra els cors In Crescendo i Amarcord. El públic de televisió serà qui triarà els guanyadors i podrà votar a través de tres vies durant el programa: enviant un SMS a un número que proporcionarà el concurs; mitjançant l’aplicació per a mòbils i dispositius intel·ligents; i des del web del programa, http://www.tv3.cat/oh-happy-day.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *