La Fundació Festa Major canvia Estrella per Sanmiguel com a principal patrocinador

festa-majorLa Fundació Festa Major de Gràcia i el grup cerveser Sanmiguel han tancat un acord per al patrocini principal de la festa en els propers cinc anys a partir de l’1 de gener de 2015, un cop finalitza a 31 de desembre la relació contractual que l’entitat i el grup Estrella Damm mantenien en els últims tres anys però que es remuntava a dues dècades de manera continuada. La signatura de l’acord es va fer el passat dijous 11 de desembre i les dues parts presentaran oficialment la nova etapa a mitjans gener.

El canvi d’Estrella Damm per Sanmiguel és un dels acords principals que la nova junta de Carla Carbonell ha estat treballant des que el passat 28 d’abril va agafar les regnes de l’entitat, amb l’eix central programàtic de garantir un millor finançament de la Festa Major. L’acord per cinc anys, ja signat i a l’espera de serrells que no variaran substancialment el document oficial, s’ha explicat al Patronat aquest dijous, si bé els seus integrants ja van valorar el passat 25 de novembre la proposta i la van validar per majoria.

Fonts coneixedores de les negociacions han apuntat que els primers contactes entre la fundació i el grup cerveser es remunten a mitjans de juny quan Sanmiguel va contactar amb agents socials locals per sondejar el possible interès de l’entitat festera per un canvi de patrocinador principal, tenint en compte l’interès de Mahou-Sanmiguel d’entrar amb força a Gràcia.
Aquests contactes, segons les mateixes fonts, es van articular i aprofundir després de l’estiu de manera que el grup cerveser de Lleida ha fet una oferta que va més enllà de la col·laboració puntual per festes. Estrella Damm, que ara fa quatre anys va aconseguir frenar un pols duríssim amb Moritz, aquesta vegada ha hagut de tancar una llarga etapa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *