El Suprem anul·la la condemna contra els dos bastoners acusats de terrorisme

bastonersGregori Saavedra i Ferran Blasi, els dos bastoners graciencs de la colla Cop a Cop acusats d’enaltiment de terrorisme per haver exhibit pancartes de les preses catalanes d’ETA a la Diada del 2012 al Fossar, han estat absolts pel Tribunal Suprem. La resolució de l’alt tribunal deixa sense efecte i sense possible recurs la condemna de l’Audiència Nacional, que el passat 8 d’abril va dictaminar un any de presó i set d’inhabilitació per cada un dels acusats. Saavedra s’ha mostrat satisfet per la sentencia perquè demostra, a parer seu, que “la dolidaritat no és un delicte”. Les organitzacions de l’Esquerra Independentista també han celebrat la decisió, tot i que la CUP de Gràcia ha recordat “el greuge” patit aquests dos anys pels implicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *