El forn Fortino es mantindrà al seu emplaçament unes setmanes més

DSC_3120El forn Fortino, l’establiment més antic de la Travessera de Gràcia, no tancarà les portes l’1 de gener, com vol el propietari del local, que s’aferra a la fi de l’arrendament de lloguers antics el 2015. Amb un nou obrador ja al número 17 del carrer Montseny, Gemma Fortino, l’actual responsable de la fleca, explica que “estem buscant un nou local aprop” mentre remarca que “seguirem aquí unes setmanes més perquè tampoc podem marxar en una setmana”. En aquest sentit i a l’espera de la resolució judicial, Fortino subratlla amb tristesa però amb fermesa que “actuarem com les víctimes d’un desnonament a l’hora de deixar l’immoble”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *