Mor l’exentrenador de l’Europa, Fernando Argila

argilaL’Europa està de dol després de la mort avui als 94 anys de Fernando Argila, que va ser durant unes quantes jornades entrenador del primer equip al final de la temporada 1973/74. Argila va ser el tercer tècnic d’una temporada nefasta que va finalitzar amb el descens de l’Europa a categoria regional després de gairebé un quart de segle. Argila també va estar vinculat a La Salle Gràcia com a jugador de bàsquet perquè va combinar els dos esports en la seva carrera esportiva, tot i sobresortir en futbol com a porter de les categories inferiors del Barça i després de l’Oviedo o l’Atlètic de Madrid arribant a debutar en un partit amb la selecció espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *