Lluïsos debat vendre una finca a KKH perquè li permuti com a equipament

p06f2Els Lluïsos de Gràcia i el grup inversor KKH, que des del juliol ha adquirit la torre Deutsche Bank dels Jardinets per fer-hi un hotel, han obert negociacions per vendre el dret urbanístic d’una finca que l’entitat té al carrer Verntallat 44 i que servirà per permutar l’espai en equipament. Ara aquest local té qualificació d’habitatge.

Els socis i sòcies de Lluïsos, de fet, van analitzar la proposta aquest dijous en assemblea extraordinària, en la qual el president, Oriol Hosta, va explicar el possible tracte amb el grup inversor. “Lluïsos no hi voldrà mai fer-hi pisos i això és una oportunitat per tenir més espai d’equipament”, ha apuntat el president de l’entitat. A Verntallat 44 ara s’hi feien activitats de tennis taula, restauració i actuacions del grup Nanoteatre.
KKH ha confirmat a aquest setmanari que està rastrejant Barcelona a la recerca de petits espais que puguin sumar metres quadrats en els espais residencials que té en marxa, com la torre Deutsche Bank, i que a canvi aquests es converteixin en espai d’equipament a favor d’entitats privades o institucions públiques. En el projecte del futur hotel dels Jardinets, KKH ha confiat la idea a l’arquitecte Carlos Ferrater i en principi preveu adjudicar l’hotel al algun grup hoteler que hi estigui interessat d’acord amb la idea plantejada per Ferrater.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *