El cor Cantabile ja té 15 concerts programats fins a la primavera

 

p09f3
Foto: Oriol Bou

Després de quedar segones al concurs musical de TV3 Oh Happy Day, Cantabile, el cor de noies del Cercle, ha multiplicat els concerts. “No hem tingut temps ni de pensar en la repercussió de tot plegat. No hem parat”, explica la directora, Laia Jornet. Les seves actuacions a la televisió han fet que les noies de Gràcia passin d’una quinzena de concerts en tot un any a tenir-ne ja més de 15 de concertats, entre actuacions públiques i privades, només fins al maig. Tot això a l’espera de tancar actuacions per a la resta de l’any i,sobretot, per a l’estiu, l’època amb més demanda. El proper lloc on interpretaran el renovat espectacle Life, la vida en cançons, que incorpora temes que han cantat a l’Oh Happy Day, serà a Caldes de Montbui (1 de febrer). Per veure-les a Gràcia caldrà esperar fins l’11 d’abril, dia en què actuaran al teatre del Cercle. En l’última actuació, el dia de Reis, en el Cicle de Música de Sant Andreu, van exhaurir les entrades. A més, en aquest concert el cor de noies del Cercle va poder compartir escenari amb Els Amics de les Arts, amb qui van cantar el seu tema Ja no ens passa. Les Cantabile, que van rebre més de 25.000 vots a la final de l’OhHappy Day –un32,8% del total–, encaren l’any amb diferents projectes “il•lusionants” que esperen poder desvetllar en poc temps. “Tenim clar que volem centrar-nos en aquests projectes”, afirma la directora, que reconeix que estan “contentíssimes” del pas pel concurs musical de TV3. Text: Ignasi Fortuny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *