El programa formatiu per a les entitats culturals es posa en marxa

20150112_101528-300x300El  Programa Formatiu per a Entitats Culturals Professionals de Gràcia, engegat per l’Ajuntament per mitjà de Barcelona Activa i en col·laboració amb el Districte de Gràcia, es va posar en marxa dilluns amb la participació de 17 entitats culturals de Gràcia i 22 professionals de la gestió cultural. Es tracta d’una iniciativa adreçada específicament a les entitats culturals professionals d’aquest territori que té per objectiu ajudar-les a millorar diversos aspectes organitzatius  per tal de què reverteixi en la seva viabilitat com a empreses.  El programa consta de 5 mòduls formatius diferenciats a través dels quals s’ofereixen eines i coneixements que reforcin aquesta viabilitat empresarial de les organitzacions participants: planificació, gestió, comunicació, bones pràctiques i un apartat final de síntesi que inclou tallers de sostenibilitat econòmica per a  projectes culturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *