El Tradicionàrius porta de nou el folk als mercats amb La Romàntica del Saladar

la-romantica-del-saladarDesprés de l’actuació d’ahir protagonitzada pel grup maresmenc Ebri Knight, que va fer un repàs de les seves cançons en un concert en acústic compromès i sense embuts, el festival Tradicionàrius 2015 programa avui -i com ja és tradicional- la jornada de folk als mercats. A partir de les 12 h, al mercat de l’Estrella i la Llibertat, actuarà el grup del País Valencià La Romàntica del Saladar. I a la nit, presentaran al CAT a partir de les 21 h el treball A parar a Puerto Rico, repertori que la banda ha anat tocant des del principi però que no havia gravat mai fins enguany, amb “Polqueta”, “Fandango d’Aiora”, “Xiques boniques” o “L’agredolç”. Abans, La Sonsoni oferirà la seva proposta de balls de muntanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *