Festigàbal i Districte negocien un nou espai després de l’acord Festa Major-San Miguel

Firma convenio San Miguel - Fiesta Mayor Gracia (12)
Foto: JM Contel

El Festigàbal, el festival de música independent que se celebra des de fa 10 anys en plena Festa Major, es farà en un nou espai aquest 2015. Tradicionalment ubicat a la plaça Rovira, excepte en el cas de l’any 2011, la convocatòria té patrocini de Damm per dos anys més i negocia ara amb el Districte per trobar una reubicació en un espai obert.El festival organitzat per l’Heliogàbal manté l’aposta que en els últims deu anys ha portat a la plaça Rovira grups i artistes de potent atracció com Manel, Pascal Comelade, Quimi Portet, Adrià Puntí, Pony Bravo o Sr. Chinarro, però ja ha començat a negociar amb el Districte la celebració dels deu anys lluny de la plaça Rovira. Més enllà de la lògica incompatibilitat de patrocinis respecte dels actes que organitza Festa Major, la negociació amb el Districte significa la represa d’uns contactes ja iniciats l’any passat amb la participació i suport afegit de l’ICUB. La setmana passada la direcció de l’Heliogàbal i la comissió de festes de plaça Rovira es van reunir per analitzar la nova situació i tancar amistosament una etapa almenys per als pròxims dos anys. La comissió de festes de Rovira, per la seva banda, ha explicat que el nou escenari que s’obre no és incompatible amb la línia de programació ja engegada a la plaça en la resta de dies de Festa Major en què no hi havia Festigàbal. “L’any passat vam portar Joan Dausà i enguany arribarem a la tercera edició del dia dedicat a Blackcelona”, apunta un portaveu de la comissió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *