L’Europa somia en una nova nit màgica per accedir a la final de la Copa Catalunya

150123-nitmagica-1L’Europa s’enfronta demà a les vuit del vespre al Nou Sardenya a partit únic al Sabadell en les semifinals de la Copa Catalunya amb l’objectiu d’accedir a la gran final. Amb l’objectiu que hi hagi una gran entrada, tots els nens i nenes fins a 14 anys d’edat tindran entrada gratuïta, així com els socis amb el carnet renovat, i els que no siguin socis només pagaran 5 euros. Després d’eliminar als quarts de final el Barça B per tres a zero, els escapulats somien en una nova nit màgica (ja s’ha creat l’etiqueta al Twitter #NitMàgica) que els permeti disputar la final contra el vencedor del duel entre el Girona i el Gavà.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *